Termeni si conditii de utilizare - autofast

 1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor
  1. Folosirea site-ului www.autofast.ro include acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor de mai jos. Prin folosirea site-ului www.autofast.ro se intelege atat vizitarea, inregistrarea unui cont cat si/sau folosirea serviciilor oferite de www.autofast.ro, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.
  2. Ne rezervam dreptul de a modifica si a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor ce utilizeaza acesti site. Accesand pagina Termenilor si Conditiilor puteti citi mereu ultima versiune a acestor prevederi, valabila la momentul accesarii.

 2. Definitii
  1. Termenii folositi pe intelesul tuturor:
   1. Site-ul Autofast - pagina web www.autofast.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acesteia.
   2. Utilizator - orice persoana fizica si/sau juridica, in varsta de cel putin 18 ani, care acceseaza Site-ul Autofast.
   3. Termeni si Conditii - toate prevederile din acest document ce definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul trebuie sa le respecte in vederea utilizarii Site-ului Autofast.
   4. Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator prin care este prezent un Vehicul sau un sau un produs conex cu scopul vanzarii.
   5. Vehicul - autoturism, motocicleta, autoutilitara sau orice alt tip de autovehicul.

 3. Aspecte Generale
  1. Anunturile sunt create prin completarea unui formular, disponibil pe Site-ul Autofast, care trebuie sa contina:
   1. Pretul de vanzare.
   2. Date reale de contact ale Utilizatorului.
   3. Date reale privind descrierea Vehiculului prezent in Anunt.
   4. Datele tehnice reale ale Vehiculului prezent in Anunt.
  2. Valabilitatea unui Anunt este de 60 de zile.
  3. Prin trimiterea anuntului spre publicare Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile Termenilor si Conditiilor. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt.

 4. Anunturile promovate gratuit
  1. Orice Utilizator care publica un Anunt ce respecta prevederile acestui document isi poate promova anuntul gratuit pentru o perioada limitata, atat timp cat Anuntul contine minim o imagine.
  2. Promovarile gratuite sunt efectuate automat iar acestea constau in afisarea Anuntului publicat de catre Utilizator pe prima pagina a Site-ului Autofast la categoria 'Ultimele 6 anunturi'.
  3. Un Anunt promovat gratuit ramane pe prima pagina a Site-ului Autofast pana cand vor fi publicate alte 6 Anunturi noi.

 5. Dreptul de autor
  1. Intregul continut al Site-ului Autofast, prin continut se intelege totalitatea imaginilor, Anunturilor publice (pentru care Vanzatorul cedeaza dreptul de utilizare, neexclusiv in favoarea Site-ului Autofast), graficii, link-uri si orice alt continut audio-vizual, codul sursa si orice alte date si informatii apartin Site-ului Autofast. Aceste informatii sunt protejate conform legii drepturilor de autor si legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
  2. Prin publicarea unui Anunt pe Site-ul Autofast, Utilizatorul afirma si garanteaza ca detine drepturile de autor pentru imagini, text, continut si nu incalca dreptul de proprietate intelectuala ale unei parti terte.
  3. Prin publicarea unui Anunt pe Site-ul Autofast, Utilizatorul accepta sa acorde Site-ului Autofast o licenta cu titlu gratuit, nelimitata in timp si irevocabila prin care transmite catre Site-ul Autofast toate drepturile asupra continutului postat.